måndag 28 mars 2016

Recension Nya självläkande människan av Sanna Ehdin


Foto: Paulina Westerlind

Alternativmedicin är något som nu växer allt mer i världen.Sannas Ehdins nya bok lämnar all information och nycklar som egentligen behövs för att genomföra en förändring till en bättre hälsa. Den Nya självläkande människan är ett välkommet tillskott och en viktig bok inom genren alternativ medicin.

Vi lever idag i en värld där vi utsätts för allt mer stress, näringsfattig mat, gifter och ohälsosamma tillsatser i maten, gifter i vår miljö, mobilstrålning, strålning från trådlösa nätverk och annat som påverkar och bryter ner våra kroppar. På sidan 195 i Sannas bok finns några tänkvärda rader som jämför kroppen med trädgården, trädgården som du vårdar och sköter, gödslar och kalkar så den blir frodig och vacker. Som man vårdar sin trädgård ska man också vårda sin kropp, med rätt mat, näringsrik mat och näringstillskott.

Det Sanna tillför genom denna bok gör det fullt möjligt att okomplicerat återställa hälsan för de stora grupperna. Boken förklarar vad vi bör vi äta för att må bra och leva längre, boken förmedlar även ett brett spektrum av kunnande inom hälsomedvetenhet, detox, kroppens självläkande förmåga, energi, hormonella balans samt mkt mera. Nu finns det inte längre några ursäkter och du behöver inga andra redskap än denna bok, din egen vilja och förnuft.

Se det som att idag är första dagen på resten av ditt liv. Vilken känsla vill du ha i kroppen? Sjukdomskänsla, olust, trötthet, stress? eller vill du ta tillbaka kontrollen och få den sunda kropp du förtjänar?

Jag rekommenderar att du införskaffar Sanna Ehdins bok, Nya självläkande människan och tar del av en fantastisk kunskapsresa, boken är inspirerande och lättläst.

Ett tack till Sanna Ehdin för denna fantastiska bok!

Micke Håkansson

Du hittar boken här:

Ehdin.com

CDON

Bokus

Adlibris

Boken har ISBN: 9789187371004



Sanna Ehdin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar