torsdag 5 april 2018

Cancer breder ut sig explosionsartat i samhället!


Det var med stor sorg i hjärtat när jag läste att Jerry Williams (Sven Erik Fernström) gick bort i cancer, Lill-Babs (Barbro Svensson) gick bort i cancer, Johannes Brost, Michael Nyqvist, Gösta Ekman och Janne "Loffe" Carlsson som också tragiskt gick bort i cancer.

Sven Melander meddelar att han opererats för elakartad cancer. Cancer är huvudorsaken vid dödsfall idag, men ingen reagerar utan man tar det för "normalt", vilket det absolut inte är..långt därifrån.

Stora anslag betalas ut till forskare (många med fina titlar) som forskar och forskar och ibland kommer en "liten" sanning men inte mycket mera. Resultaten verkar endast publiceras till förmån för kollegor och läkarskrå, då ofta på ett fikonspråk den vanlige dödlige inte ens kan tyda eller förstå innebörden av vad som skrivs.

Mycket av information och forskningsresultat når säkerligen aldrig läkaren på vårdcentralen som uppbär 700 000-800 000 kr om året i lön, för att inte ens tala om stafettläkares orimliga ersättningsnivåer. Vi behöver inte fråga oss varför inkompetensen inom vården är väldigt stor, så stor att man många gånger kan fråga sig hur vissa överhuvudtaget kunnat få sin legitimation.


Vi kan ringa vart vi än är idag och vi har internet i mobilen, för 30 år sedan stod vi i en telefonkiosk, vi kan resa ut i rymden och till andra planeter, men vi kan inte bota varken förkylning eller cancer...jag tror folk innerst inne förstår att man mörkar forskning och gömmer undan viktiga bitar, då många sjukdomar genererar stora pengar i kassan till läkemedelsbolagen och dess aktieägare.


Vi kommer aldrig någonsin att få reda på cancerns gåta...som handlar om vad vi stoppar i oss..."döden kommer genom munnen" sade en läkare till mig en gång. Sanningen om cancer skulle slå hårt ekonomiskt mot läkemedelsindustri, jordbruk och livsmedelsproduktion...vårdapparaten skulle mista massor av arbetstillfällen, apoteken likaså, bonden och livsmedelsindustrin hade fått ställa om hela produktionen, penningslukande forskning och forskare skulle inte behövas, med mera, med mera...


Att maten och vår kosthållning i det moderna civiliserade samhället som bär skulden får vi således aldrig veta sanningen om. Folk kommer att fortsätta köpa Rosa bandet och donera pengar till cancerforskningen vid olika jippon med mera...till ingen nytta.

Min högsta önskan är att folk läser Stora Kosthandboken och tar till sig ordentligt vad som står i den, speciellt 3:e delen i boken, hur man förebygger och slipper drabbas av cancer. Cancergåtan löstes i stort för över 100 år sedan...men har hållits nedtystat...i boken kan du läsa om det.


*Äntligen är e-böckerna klara, många har väntat!

Nu går det att beställa av mina populära böcker som E-böcker, boken och uppslagsverket över kostrelaterade sjukdomar, Hälsoproblem & sjukdomar orsakade av vad vi äter och den Stora Kosthandboken.

Just nu är där ett bra paketpris på båda böckerna. Mycket nöje och lärorik läsning utlovas! Böckerna levereras i ePUB2-filformat och kan läsas i mobiler, på plattor, i datorer med mera.

Du hittar böckerna här: Michael Håkanssons böcker som E-böcker


www.kostinformation.seÖvriga länkar:

https://www.expressen.se/noje/jerrys-livsbeslut-innan-han-dog/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Jerry_Williams

https://www.facebook.com/jerrywilliamsofficial/

https://www.expressen.se/noje/lill-babs-sista-dagar-hon-visste-inte-hur-sjuk-hon-var/ 

https://www.expressen.se/noje/fina-gavan-till-dottrarna-detaljen-i-lill-babs-arv-/ 

http://www.lill-babs.com/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lill-Babs

https://www.allas.se/johannes-brosts-sista-tid-harda-kampen-mot-cancern/ 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Johannes_Brost

https://www.sydsvenskan.se/story/johannes-brost-1946-2018 

https://www.expressen.se/noje/just-nu-mikael-nyqvist-ar-dod/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Michael_Nyqvist

https://www.allas.se/michael-nyqvists-anka-om-sista-tiden-han-var-helt-saker-pa-att-det-skulle-ga-bra/ 

https://www.cafe.se/michael-nyqvist-filmer/ 

https://www.expressen.se/noje/sven-melanders-besked-efter-cancerdiagnosen/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar