onsdag 13 april 2011

Lögnarna avslöjas - sanningen kommer ikapp - lögner i lydmedia

Nu när sanningen släpps från olika håll och då bl.a på denna nya sajt, om hur stor skuld gluten har till våra moderna sjukdomar, kan inte längre svensk "sjuk-vård" och "experter" dölja den sanning vården känt till sedan 1970-talet, nämligen alla skador och sjukdomar orsakade och relaterade till gluten.

Gräddan inom läkarkåren valde väg redan på 1970-talet, istället för att säga sanningen till allmänheten så valde man att samarbeta med läkemedelsbolagen och få ta del av alla dom miljarder som olika läkemedel mot glutenrelaterade skador genererar.

Lydmedia har länge gått i ledband från läkemedelsbolagen som betalar 100-tals miljoner för annonsplatser i media och även backat upp läkareliten och staten som skrupellöst presenterat olika lögner för att dölja sanningen om gluten.

Vi kan nu tydligt se att "gräddan" presenterar "små" bitar sanning i lydmedia för att inte avslöjas som dom lögnare och bedragare de varit under dom sista 30-35 åren.

Nu plötsligt presenterar gräddan i lydmedia att: "18000 små barn kan vara feldiagnostiserade för laktosintolerans när dom i själva verket är glutenintoleranta, och att gluten orsakar en tarmskada som i sin tur leder till laktosintolerans"....

"De lärde skola komma på skam"...visst är det så, detta går inte att dölja i ett modernt samhälle där nästan alla har tillgång till internet.

Professorer, docenter, experter, alla har tjänat stora pengar på följdsjukdomarna, innehållslösa utredningar för åtskilliga miljoner som inte leder någon vart mer än till kryptiska utlåtanden.....men professorn, docenten och experten har ju tryggat sin höga lön och sitt anseende som är viktigare än den enskilde individens hälsa.....man kan tydligen gå över lik om det krävs...

Gör dem arbetslösa genom att äta rätt och mat vi är anpassade för...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar